Titel-Block

management & consulting bvba

Talen

  • Nederlands
  • English

Wings

 Over Wings Management & Consulting bvba

Wings Management & Consulting bvba werd opgericht in 1998 door Mario Vleugels. De voornaamste doelstelling van deze firma is om meer bezoekers naar de horeca te brengen. In 2006 werd zo Two4One.be opgericht. Later volgden de websites Dinner4You.be, Fritkotactie.be, Free4Kids.be en de mobiele app HAPP. Sinds 2014 biedt Wings Management & Consulting ook professionele E-mailings aan. Dit kan zowel vanuit uw eigen database, als vanuit de database van 1 van onze concepten.

Vlaggenschip van de onderneming blijft Two4One.be. In totaal telt Two4One.be meer dan 400.000 geregistreerde bezoekers met een voorliefde voor het culinaire. Sinds 2006 werd er zo al meer dan 300.000 maal een Two4One driegangen menu geserveerd in meer dan 500 verschillende restaurants in heel Vlaanderen. Begin 2013 werd het 2-gangen menu succesvol gelanceerd. Uiteraard ook met hetzelfde mechanisme: 2 voor de prijs van 1.

Maar Wings Management & Consulting is niet enkel actief via het “klassieke” internet. Met de lancering van HAPP wordt het succes mobile verder gezet. Consumenten kunnen nu overal van horeca promoties genieten met deze gebruiksvriendelijke app. Alle concepten van Wings zijn terug te vinden op deze app, waardoor het succes gegarandeerd is.

Heeft U een horecazaak en wenst U graag deel te nemen aan een van onze concepten?
Heeft uw firma behoefte aan professinele E-mailings?
Of wilt u gewoon meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord! Contacteer ons hier.

Mario Vleugels

Managing Director
Entrepreneur pur Sang

Christel Hendriks

Project Manager
Commerciële Duizendpoot

Tim Mertens

Marketing Manager
Culinaire Woordengoochelaar